Medi-kör (Tagoknak)

Fekete Manjushri Sadhana 

 Számos előnye van  ennek a gyakorlatnak különösen nagy segítséget nyújt, mind szellemileg és fizikailag, akik szenvednek az úgynevezett "gyógyíthatatlan" betegségekben, mint az AIDS és a rák. Ez segít bennünket, hogy szembenézzünk és foglalkozzunk, megoldjuk  a negatív érzelmeket, mint a düh, depresszió, félelem és a tagadás.

 

 
Ez a gyakorlat lehetővé teszi a számunkra, hogy megtisztítsuk asztrológiai hibákat, karmánkat,Léteznek például,  kedvezőtlen napok, helyzetek, például amikor lezárul egy  házasság, valaminek vége szakad életünkben,  vagy akár temetési,  hamvasztási szertartások. Rossza karma, vagy kivágása  fáknak, asztrológiailag kedvezőtlen napok.... Ez lehetsőséget ad nekünk arra, hogy megállítsuk a negatív energia áramlását, az okokat megszüntessük,  vagy ha a rossz úton járunk.  Recitálása Black Manjushri mantráknak  védelmet biztosít számunkra a  kedvezőtlen és a rosszindulatú asztrológiai elemek okozta hatásoktól , megszelidíti az  ellentéteket, fogyatkozások, üstökösök és egyéb égi jelenségeket, amelyek következtében a betegség, baleset, vagyonvesztés, a szociális problémák és visszatartja az élet tapasztalatait.
 
 
 
 
Befejezése ez a gyakorlat is megáll a kár a fekete mágia és megvéd bennünket a zavarok a szeszes italok, mint a nagas akik okozhat csapás, lepra, vagyon-és fertőző, vírusos járványok.
 
 
 
 
Fekete Manjushri megvéd bennünket a négy Maras, hogy akadályozzák a lelki gyakorlatok és a siker, és megállítja a negatív intézkedéseket minden ártó lények és GEG szellemek akadályozza eléréséhez hosszú élettartamú. Ez a gyakorlat megáll a babonás és félelmetes előrejelzések hozunk létre, például amikor séta egyedül a sötétben, valamint azokat, amelyek ásni a földet, vágás fák és a mozgó sziklák, ahol nagas betartani.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HOGYAN CSINÁLJUK EZT A GYAKORLATOT
 
 
 
 
Ez a gyakorlat a leghatékonyabb, ha befejezte a napi napkelte előtt. Meg kell ülni szemben keleten az törökülésben lotus testtartás. Miután a vegetáriánus étrend, elkerülve az erős alkoholos italok, fokhagyma, hagyma és szezámmag minden erősíteni ezt a gyakorlatot. Azonban, ha ez nem lehetséges számunkra, hogy az alábbi jelzéseket kell tennünk a gyakorlat, amikor csak lehetséges, és ugyanakkor azt érzik magukat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MENEDÉKET
 
 
 
 
Namo Gurubye 
Namo Buddhaya 
Namo Dharmaya 
Namo Sanghaya 
Namo Triratnaya (3x)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A HÉT KORLÁTLAN MEDITÁCIÓK
 
 
 
 
1. Semchen Tamche Dewa Dang Dewai Gyu Dang Denpar Gyur Chik 
2. Semchen Tamche Dungal Dang Dungal Gyi Gyu Dang Drelwar Gyur Chik 
3. Semchen Tamche Dungal Mepai Dewa Dang Min Drelwar Gyur Chik 
4. Semchen Tamche Nyering Chak Dang Nyi Dang Drelwei Tang Nyom La Ne Par Gyur Chik 
5. Semchen Tamche Lu Sem Gyi Du Ngal Tehát Shing Trai Yun Lu Sem De Wa Dang Den Par Gyur Chik 
6. Semchen Tamche Ngalso Topching Chinang Nogchu Koryuk Dangshing Tsangmar Ne Gyur Chik 
7. Semchen Tamche Dang Zambuling Gi Kye Dro Tadag Chyi Nang GHI Shide Dhan Dhuekun Denpar Gyur Chik
 
 
 
 
Korlátlan Love - Május minden lények a boldogság és annak okait. 
Határtalan együttérzés - Május minden lény mentes a szenvedéstől, és annak okait. 
korlátlan Joy - Május minden lény soha nem választható el a nagy boldogság, hogy túl van minden nyomorúságát. 
korlátlan Kiegyensúlyozottság - május Az összes lények mindig lakni egykedvűséggel, nem befolyásolja a vonzódás kedveseim és idegenkedés a többiek. 
Határtalan Egészség - Május minden lény felépülni a betegségeket a test és a lélek szennyezésének és élvezze a relatív és abszolút egészségügyi most és mindörökké. 
korlátlan Ökológiai Regeneration - Május minden lény pihenni A tiszta és egészséges külső és belső környezet most és mindörökké. 
korlátlan Béke - Május minden lény élvezi a belső és a világbéke most és mindörökké.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KILENC FORDULÓ LÉGZÉS MEDITÁCIÓ, HOGY MEGTISZTÍTSA A FINOM SZÉLENERGIA
 
 
 
 
Ül a Vadzsra testtartás kezdjük megjelenítésére, hogy a durva fizikai test, áll a hús, a szervek és a csontok, fokozatosan olvad fény, amíg nem marad más csak egy holografikus kép ragyog, mint a szivárvány. Ezen a ponton, hogy egy Vadzsra ököllel a mi bal és tegyük a mi jobb hónalj. A mi jobb teszünk Vadzsra öklét, és kiterjeszti a jobb középső ujj, helyezze a mutatóujját a tetején, akkor óvatosan blokk a bal orrlyukon.
 
 
 
 
I. ábrázolása egyértelműen a három belső csatorna, a belélegzett keresztül jobb orrlyuk elképzelni, hogy a tiszta esszencia az öt elem, a pozitív és a gyógyító energiák és a szent lények áldást adja a jobb csatorna formájában fehér fénnyel. Ez a fehér fény nyeli el a finom szél energia szívünket. Most blokk a jobb orrlyuk és a kilégzés a bal orrlyukon három rövid lélegzetet, azt képzelve, hogy minden betegség, szennyezett elemi szél, a belső démonok és zavaró kapcsolatos bal oldalán a test, a kiutasított a szempontból szennyezett, fekete füst .
 
 
 
 
II. Ez a gyakorlat most már meg kell ismételni a másik oldalon, hogy megtisztítsa a bal csatornát, és távolítson el minden negativitások kapcsolatos jobb oldalán a test.
 
 
 
 
III. Elhelyezése kezünket a meditáció és a légzés egyenletesen Mudra révén egyaránt orrába, meg kell elképzelni, hogy az összes pozitív és gyógyító energiát a szent lények meg mind a jobb-és baloldali csatornák elnyelni a finom szélenergia középpontjában. A három rövid lélegzet, a két orrlyuk, amit belélegzünk az összes negativitások, fizikai és mentális betegségek, zavarok, démonok és szennyezett szél mindkét oldalán a test.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MEDITÁCIÓ AZ ÜRESSÉG
 
 
 
 
OM BENZA Amrita KUNDALI Hana Hana HUNG PHEY 
OM SWABHAWA SHUDDHA SARWA DHARMA SOBHAWA SHUDDHO HAM
 
 
 
 
Minden dolog természetesen tiszta, a természet a teret, engem is beleértve.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SELF-GENERATION, MINT FEKETE MANJUSHRI
 
 
 
 
Minden lesz ugyanolyan természetűek, mint üresség. 
Out az üresség, a fekete betű PAM merül fel a fekete lótusz. 
központjában a fekete lótusz a levelet AH jelenik meg a hold, és ezen felül hold egy zöld levelet YAM merül fel a zöld szél mandala . 
központjában a szél mandala egy piros levelet RAM megjelenik egy piros háromszög alakú tüzet mandala. 
A lótusz-, a szél és a tűz mandalák tartalmazza eszencia az öt elem. 
Ezek eszencia elnyelik az űrbe. 
közepén a hold jelenik meg elmém a szempontból a fekete betű HUNG . 
Lights sugárzik ki a levelet HUNG majd vissza teljesítő két célja elérésének megvilágosodás, és segítsen másoknak leküzdeni a szenvedést. 
Egy pillanat alatt a fekete betű HUNG I felmerülő Black Manjushri. 
vagyok Nagyon haragos szempont egy arc és a két karja. 
A jobb láb hajlított, és a bal lábam is kinyújtott. 
A jobb kezem egy haragos Mudra tartom a bölcsesség kard, amely megszünteti az összes zavarok, és a bal kezemmel tartom a kisugárzás Írás a Kadampas és Prajnaparamita szútra a szívem. 
Half én vörös haj csomózott én koronát, a másik fele esik a vállamról. 
van egy nagy has, és tigris bőrt loincloth. 
hordom különböző haragos csont dísztárgyak, mint a koronát Öt koponyák és egy nyaklánc ötven frissen vágott fejek. 
A három szem piros és kerek, a természetben a YAM , RAM és a BAM . 
vagyok körülvéve hevesen izzó lángok a bölcsesség. 
A gyökér guru felett a korona formájában A Amoghasiddhi, aki megtestesíti az egész vonal. 
Az én koronát egy fehér OM jellegét a felvilágosult test, a torkom is piros AH jellege a felvilágosult beszéd és a szívem kék HUNG jellege a felvilágosult elme.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ESSENCE MANTRA
 
 
 
 
A szívem a nap párna, fekete betű HUNG a közepén, körülbelül ezt a két mantra koszorúkat kört az óramutató járásával megegyező irányban.
 
 
 
 
OM AH RA PA TSA NA DHI HUNG (21x vagy ahányszor lehetséges)
 
 
 
 
Ezen a ponton érdemes elmélkedni ürességét jelenség, saját és mások módszer alapján ismerjük, mint például a Szív szútra, vagy függő keletkezés.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KÜLÖNLEGES ESSENCE MANTRA
 
 
 
 
OM EH RA PA TSA NA DHI HUNG (21x)
 
 
 
 
Miután már ismételni, ahányszor csak lehetséges a lényeg mantrát, és elmélkedett üresség tudjuk ismételni a különleges lényege mantra, amely segít stabilizálni és extra teljesítmény a mi gyakorlatban.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AKCIÓ MANTRA
 
 
 
 
OM PRASO / CHUSO / DURTASO / DURMISO / NYING Gola CHO / KALA DZA / KAM színlelt TRAM BHE Phet Soha (21x)
 
 
 
 
(Hogy teljes legyen a hagyományos fekete Manjushri visszavonulást meg kell mondani 700.000 lényege mantrák és 10.000 cselekvési mantrákat).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A HÉT TANTRIKUS ÖNGYÓGYÍTÓ GYAKORLATOK BLACK MANJUSHRI
 
 
 
 
Azt kell szem előtt tartani, amikor elején ez a része a gyakorlatnak, hogy minél több mantrák sikerül mondani annál hatékonyabb a gyakorlat lesz. Nem szabad elfelejtenünk, hogy, hogy a következő hét gyakorlatok jól kellene teljesíteni, a Mahayana attitűdök az együttérzés és a bölcsesség.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1. Tisztítása Akadályok és Interferenciák
 
 
 
 
Láng-szerű fény sugárzik ki a szívünket, égő fel minden érzelmi problémák, szem előtt tartva a környezetszennyezés, az interferenciát és karmikus akadályok okozó betegség és zavaró, hogy magunkat, a többi embert és a környezetet.
 
 
 
 
OM PRASO / CHUSO / DURTASO / DURMISO / NYING Gola CHO / KALA DZA / KAM színlelt TRAM BHE Phet Soha (21x)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2. Betegség elleni védelem
 
 
 
 
Megismétlése után a lényeg és cselekvési mantrákat, ahányszor csak lehetséges, meg kell csatlakozzon hüvelykujj tetejére közös a gyűrűsujj minden kéz, majd fújja a hegyét a gyűrűsujj. Akkor kell dörzsölni a tippeket e ujjak a talpa lábunk, és a hóna alatt. Ha úgy találjuk, ezeken a helyeken a fekete anyag, akkor meg kell oldania azt a kilenc bejárata az aura testet felsorolt ​​alatt, míg megismételve a cselekvés mantra. Ha nem talál egy fekete anyag, meg kell képzelni egy. Most tervezik egy öltönyt a Vadzsra páncél alatt a bőr, hogy megvéd bennünket minden olyan fertőző betegségek, illetve a szennyezés be testünket.
 
 
 
 
1. Talp a két láb     
2. Végbélnyílás     
3. Húgycső 
4. Köldök     
5. Mouth     
6. Orr 
7. Két Eyes     
8. Két Fülek     
9. Fontanella
 
 
 
 
OM AH RA PA TSA NA DHI HUNG
 
 
 
 
OM PRASO / CHUSO / DURTASO / DURMISO / NYING Gola CHO / KALA DZA / KAM színlelt TRAM BHE Phet Soha (21x)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3. Nyugtató zavaró Emberek és Szellemek
 
 
 
 
A kezünk össze fölött a koronát a fej, a levertség Mudra mi kattintson a nyelv ellen, a felső íny a szánkban, és tapsol a kezét háromszor. Aztán elmondják az intézkedés mantra.
 
 
 
 
OM PRASO / CHUSO / DURTASO / DURMISO / NYING Gola CHO / KALA DZA / KAM színlelt TRAM BHE Phet Soha (21x)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4. Elnyomó Interferenciák
 
 
 
 
Megjelenítését saját magunk a szempontból a fekete Manjushri, meg kell ülni a térdét hozta fel a mellkas és a karok köré őket, majd helyezze a nagylábujj a mi jobb láb alatt a nagylábujj a mi bal lábát. Tartsa ezt a testtartást meg kell nyomja le és csapdát az összes zavaró lábunk alatt okoz számukra, hogy gyengébbé válnak, és tehetetlen.
 
 
 
 
OM PRASO / CHUSO / DURTASO / DURMISO / NYING Gola CHO / KALA DZA / KAM színlelt TRAM BHE Phet Soha (21x)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5. Gyógyító nektárok
 
 
 
 
A tartályba vizet helyezett előttünk, megjelenítése a mi saját, a szempontból a fekete Manjushri, azt elképzelni nektár sugárzik a levelet HUNG a szívünkben. Ez a nektár folyik a mi légzés és a különleges tulajdonságok át a vizet, amikor fúj rá. A víz alakul át nektárt. Végül a fekete Manjushri oldódik a vízbe, így olyan erős, hogy azok, akik isszák a tisztított saját elsötétítésének és betegségek által okozott negatív karma és fizikai egészségügyi problémák javítására.
 
 
 
 
OM PRASO / CHUSO / DURTASO / DURMISO / NYING Gola CHO / KALA DZA / KAM színlelt TRAM BHE Phet Soha (21x)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
6. Gyógyító Arthritis
 
 
 
 
Igyál a gyógyító víz és szavalni a cselekvési mantrát előtt fújja a mi mala. Ezután masszázs, külsőleg felé a végtagok, az érintett végtagok és ízületek. Amikor apró sebek jelennek meg a végtagokon ez annak a jele, hogy meggyógyult. Hogy meggyógyítsa ezt a feltételt is kell próbálnia elkerülni húsevés és a fogyasztó erős alkoholos italokat.
 
 
 
 
OM PRASO / CHUSO / DURTASO / DURMISO / NYING Gola CHO / KALA DZA / KAM színlelt TRAM BHE Phet Soha (21x)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
7. Gyógyító Nightmares
 
 
 
 
Vagy ha ébredés egy rossz álom vagy rémálom, vagy ha lehet, még álom, meg kell elképzelni saját, mint Fekete Manjushri, aki árad a bölcsesség tűz, amely elégeti az álom ellenséges vagy negatív érzések.
 
 
 
 
OM PRASO / CHUSO / DURTASO / DURMISO / NYING Gola CHO / KALA DZA / KAM színlelt TRAM BHE Phet Soha (21x)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AJÁNLÁS
 
 
 
 
Gye Wa Di Nyur Du Dag 
Jamphel Nagpo Drup Gyur Ne 
Drowa Chik Chang Malu Pa 
De Yi Sa La Gopar Shok
 
 
 
 
Ezzel alapján hadd gyorsan elérjék 
a felvilágosult tapasztalata Black Manjushri 
és az ólom minden érző lény kivétel nélkül a földre.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Shide Sem Chog Rinpocse 
Ma Kiepa Nam Kye Gyur Chik 
Kiepa Nyampa MEPA Yang 
Gong Ne Gong Tu Pel War Shok
 
 
 
 
Május az értékes, egészséges és boldog tudat a béke, 
amely még nem született, kelj fel és nő. 
Melyik megszületik nincs visszaesés, és növeli örökre így tovább.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VERSE AUSPICIOUSNESS
 
 
 
 
Nyimo Delek Tsen Delek 
Nyime Gung Yang Delek Shin 
Nyintsen Taktu Delek Pe 
Kon Chok Sum Gyi Gyi Jin Lob 
Kon Chok Sum Kyi Ngoe Drup Tsol 
Kon Chok Sum Gyi Tra Shi Shok
 
 
 
 
Hajnalban vagy alkonyatkor, éjjel és délben, 
május három ékszereket ad nekünk az áldást, 
május ők segítenek elérni az összes megvalósítások, 
és megszórjuk az utat életünk különböző jeleit auspiciousness.
 
Között számos előnye ennek a gyakorlatnak különösen nagy segítséget nyújt, mind szellemileg és fizikailag, azok szenvednek az úgynevezett "gyógyíthatatlan" betegségek, mint az AIDS és a rák. Ez segít bennünket, hogy szembenézzen, és foglalkozik a negatív érzelmek, mint a düh, depresszió, félelem és a tagadás, felmerülő amikor szembesül azzal az ilyen betegségek, vagy amikor szembesülnek problémákkal a mindennapi életben.
 
 
 
 
Ez a gyakorlat lehetővé teszi számunkra, hogy megtisztítsa asztrológiai hibákat, hogy megtörténhet például, amikor végre a házasság vagy a hamvasztás szertartások, vagy kivágják fákat asztrológiailag kedvezőtlen nap. Ez ad nekünk arra, hogy hagyja abba az energia áramlik, az oka asztrológiai hatások, a rossz úton. Valójában keresztül recitálása Black Manjushri mantrák védjük magunkat a kedvezőtlen és a rosszindulatú asztrológiai elemek okozta kötőszavak, átvonulás, ellentétek, fogyatkozások, üstökösök és egyéb égi jelenségeket, amelyek következtében a betegség, baleset, vagyonvesztés, a szociális problémák és visszatartja az élet tapasztalatait.
 
 
 
 
Befejezése ez a gyakorlat is megáll a kár a fekete mágia és megvéd bennünket a zavarok a szeszes italok, mint a nagas akik okozhat csapás, lepra, vagyon-és fertőző, vírusos járványok.
 
 
 
 
Fekete Manjushri megvéd bennünket a négy Maras, hogy akadályozzák a lelki gyakorlatok és a siker, és megállítja a negatív intézkedéseket minden ártó lények és GEG szellemek akadályozza eléréséhez hosszú élettartamú. Ez a gyakorlat megáll a babonás és félelmetes előrejelzések hozunk létre, például amikor séta egyedül a sötétben, valamint azokat, amelyek ásni a földet, vágás fák és a mozgó sziklák, ahol nagas betartani.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HOGYAN CSINÁLJUK EZT A GYAKORLATOT
 
 
 
 
Ez a gyakorlat a leghatékonyabb, ha befejezte a napi napkelte előtt. Meg kell ülni szemben keleten az törökülésben lotus testtartás. Miután a vegetáriánus étrend, elkerülve az erős alkoholos italok, fokhagyma, hagyma és szezámmag minden erősíteni ezt a gyakorlatot. Azonban, ha ez nem lehetséges számunkra, hogy az alábbi jelzéseket kell tennünk a gyakorlat, amikor csak lehetséges, és ugyanakkor azt érzik magukat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MENEDÉKET
 
 
 
 
Namo Gurubye 
Namo Buddhaya 
Namo Dharmaya 
Namo Sanghaya 
Namo Triratnaya (3x)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A HÉT KORLÁTLAN MEDITÁCIÓK
 
 
 
 
1. Semchen Tamche Dewa Dang Dewai Gyu Dang Denpar Gyur Chik 
2. Semchen Tamche Dungal Dang Dungal Gyi Gyu Dang Drelwar Gyur Chik 
3. Semchen Tamche Dungal Mepai Dewa Dang Min Drelwar Gyur Chik 
4. Semchen Tamche Nyering Chak Dang Nyi Dang Drelwei Tang Nyom La Ne Par Gyur Chik 
5. Semchen Tamche Lu Sem Gyi Du Ngal Tehát Shing Trai Yun Lu Sem De Wa Dang Den Par Gyur Chik 
6. Semchen Tamche Ngalso Topching Chinang Nogchu Koryuk Dangshing Tsangmar Ne Gyur Chik 
7. Semchen Tamche Dang Zambuling Gi Kye Dro Tadag Chyi Nang GHI Shide Dhan Dhuekun Denpar Gyur Chik
 
 
 
 
Korlátlan Love - Május minden lények a boldogság és annak okait. 
Határtalan együttérzés - Május minden lény mentes a szenvedéstől, és annak okait. 
korlátlan Joy - Május minden lény soha nem választható el a nagy boldogság, hogy túl van minden nyomorúságát. 
korlátlan Kiegyensúlyozottság - május Az összes lények mindig lakni egykedvűséggel, nem befolyásolja a vonzódás kedveseim és idegenkedés a többiek. 
Határtalan Egészség - Május minden lény felépülni a betegségeket a test és a lélek szennyezésének és élvezze a relatív és abszolút egészségügyi most és mindörökké. 
korlátlan Ökológiai Regeneration - Május minden lény pihenni A tiszta és egészséges külső és belső környezet most és mindörökké. 
korlátlan Béke - Május minden lény élvezi a belső és a világbéke most és mindörökké.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KILENC FORDULÓ LÉGZÉS MEDITÁCIÓ, HOGY MEGTISZTÍTSA A FINOM SZÉLENERGIA
 
 
 
 
Ül a Vadzsra testtartás kezdjük megjelenítésére, hogy a durva fizikai test, áll a hús, a szervek és a csontok, fokozatosan olvad fény, amíg nem marad más csak egy holografikus kép ragyog, mint a szivárvány. Ezen a ponton, hogy egy Vadzsra ököllel a mi bal és tegyük a mi jobb hónalj. A mi jobb teszünk Vadzsra öklét, és kiterjeszti a jobb középső ujj, helyezze a mutatóujját a tetején, akkor óvatosan blokk a bal orrlyukon.
 
 
 
 
I. ábrázolása egyértelműen a három belső csatorna, a belélegzett keresztül jobb orrlyuk elképzelni, hogy a tiszta esszencia az öt elem, a pozitív és a gyógyító energiák és a szent lények áldást adja a jobb csatorna formájában fehér fénnyel. Ez a fehér fény nyeli el a finom szél energia szívünket. Most blokk a jobb orrlyuk és a kilégzés a bal orrlyukon három rövid lélegzetet, azt képzelve, hogy minden betegség, szennyezett elemi szél, a belső démonok és zavaró kapcsolatos bal oldalán a test, a kiutasított a szempontból szennyezett, fekete füst .
 
 
 
 
II. Ez a gyakorlat most már meg kell ismételni a másik oldalon, hogy megtisztítsa a bal csatornát, és távolítson el minden negativitások kapcsolatos jobb oldalán a test.
 
 
 
 
III. Elhelyezése kezünket a meditáció és a légzés egyenletesen Mudra révén egyaránt orrába, meg kell elképzelni, hogy az összes pozitív és gyógyító energiát a szent lények meg mind a jobb-és baloldali csatornák elnyelni a finom szélenergia középpontjában. A három rövid lélegzet, a két orrlyuk, amit belélegzünk az összes negativitások, fizikai és mentális betegségek, zavarok, démonok és szennyezett szél mindkét oldalán a test.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MEDITÁCIÓ AZ ÜRESSÉG
 
 
 
 
OM BENZA Amrita KUNDALI Hana Hana HUNG PHEY 
OM SWABHAWA SHUDDHA SARWA DHARMA SOBHAWA SHUDDHO HAM
 
 
 
 
Minden dolog természetesen tiszta, a természet a teret, engem is beleértve.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SELF-GENERATION, MINT FEKETE MANJUSHRI
 
 
 
 
Minden lesz ugyanolyan természetűek, mint üresség. 
Out az üresség, a fekete betű PAM merül fel a fekete lótusz. 
központjában a fekete lótusz a levelet AH jelenik meg a hold, és ezen felül hold egy zöld levelet YAM merül fel a zöld szél mandala . 
központjában a szél mandala egy piros levelet RAM megjelenik egy piros háromszög alakú tüzet mandala. 
A lótusz-, a szél és a tűz mandalák tartalmazza eszencia az öt elem. 
Ezek eszencia elnyelik az űrbe. 
közepén a hold jelenik meg elmém a szempontból a fekete betű HUNG . 
Lights sugárzik ki a levelet HUNG majd vissza teljesítő két célja elérésének megvilágosodás, és segítsen másoknak leküzdeni a szenvedést. 
Egy pillanat alatt a fekete betű HUNG I felmerülő Black Manjushri. 
vagyok Nagyon haragos szempont egy arc és a két karja. 
A jobb láb hajlított, és a bal lábam is kinyújtott. 
A jobb kezem egy haragos Mudra tartom a bölcsesség kard, amely megszünteti az összes zavarok, és a bal kezemmel tartom a kisugárzás Írás a Kadampas és Prajnaparamita szútra a szívem. 
Half én vörös haj csomózott én koronát, a másik fele esik a vállamról. 
van egy nagy has, és tigris bőrt loincloth. 
hordom különböző haragos csont dísztárgyak, mint a koronát Öt koponyák és egy nyaklánc ötven frissen vágott fejek. 
A három szem piros és kerek, a természetben a YAM , RAM és a BAM . 
vagyok körülvéve hevesen izzó lángok a bölcsesség. 
A gyökér guru felett a korona formájában A Amoghasiddhi, aki megtestesíti az egész vonal. 
Az én koronát egy fehér OM jellegét a felvilágosult test, a torkom is piros AH jellege a felvilágosult beszéd és a szívem kék HUNG jellege a felvilágosult elme.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ESSENCE MANTRA
 
 
 
 
A szívem a nap párna, fekete betű HUNG a közepén, körülbelül ezt a két mantra koszorúkat kört az óramutató járásával megegyező irányban.
 
 
 
 
OM AH RA PA TSA NA DHI HUNG (21x vagy ahányszor lehetséges)
 
 
 
 
Ezen a ponton érdemes elmélkedni ürességét jelenség, saját és mások módszer alapján ismerjük, mint például a Szív szútra, vagy függő keletkezés.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KÜLÖNLEGES ESSENCE MANTRA
 
 
 
 
OM EH RA PA TSA NA DHI HUNG (21x)
 
 
 
 
Miután már ismételni, ahányszor csak lehetséges a lényeg mantrát, és elmélkedett üresség tudjuk ismételni a különleges lényege mantra, amely segít stabilizálni és extra teljesítmény a mi gyakorlatban.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AKCIÓ MANTRA
 
 
 
 
OM PRASO / CHUSO / DURTASO / DURMISO / NYING Gola CHO / KALA DZA / KAM színlelt TRAM BHE Phet Soha (21x)
 
 
 
 
(Hogy teljes legy
Oldalmenü
Idézetek

"Az vagyunk, amit gondolunk. MIndaz, ami vagyunk, gondolatainkból táplálkozik. Gondolatainból építjük fel világunkat! " (Buddha)

Naptár