Új szolgáltatással bővült tevékenységi köröm!

2009. szeptemberében kaptam képesítésem az MTPOKI Magyar Tudományos Parapszichológiai OKtató és Kutatóintézet (Metafizikai Akadémia) keretén belül, Tibeti kristálygyógyász és Spirituális tanácsadó végzettséget.

 

 

"A nyugati orvoslás természeténél fogva tökéletlen, mivel teljesen az emberi tudásra, és a gyakran félreértett felismerésekre épül. A tibeti gyógyászat egyik előnye, hogy kinyilatkoztatás révén kaptuk. A Nagy Orvos, a testet és lelket egyszerre gyógyító Doktor, a Buddha, a kozmikus Öntudat és abszolút tudás manifesztációja nyilványtotta ki az ember előtt."                                                                                                        ( Loszang Tenpa, a Men Tsee Khang Orvosi Kollégium volt elnöke)

 

                                                   A TIBETI KRISTÁLYGYÓGYÍTÁS

 

Tudni kell, hogy az életben minden energia, minden ami látható és az is, ami nem. A gondolatok, a cselekedetek mind energiák, melyek által teremteni képes az elme, de akár rombolni is. A negatív energiák ilyenformán betegítik meg a szervezetet, először lelki szinten, majd testi szinten is megjelenhetnek a problémák, energetikai gátak. Szervezetünket a csakrák irányítják, ezek adják az életerőt, energiát a testnek, szervezetnek, és ha valamilyen tartós negatív, berögzült gondolkodás, vagy magatartás ezt blokkolja, a szervezetben fellép a betegség. A gyógyító feladata, hogy ezt az energiát megváltoztassa, pozitívvá formálja, segítve ezzel a szervezet öngyógyító tevékenységét.

A Tibeti Kristálygyógyászat egy természetes, szelíd gyógymód, belsőázsiai hagyományokon alapul, egyesítve a kristályok / drágakövek bizonyítottan gyógyító hatását, a tibeti hangtálak által keltett gyógyító rezgéseket, akupresszúrás pontok kezelését, relaxációs és meditációs gyakorlatok elsajátítását, mely segít a betegségek elhárításában, gyógyításában, és az egészség megőrzésében, hatékony a szervezet harmonikus működésének visszaállításában.

 Felfedezések,régészeti  kutatások bizonyítják, hogy a kristálygyógyítás tudománya már az emberiség keletkezésének kezedetén is létezett, és alkalmazták. Természetes része volt a későbbi idők gyógyító tevékenységének, mely a 17.században a nyugati orvoslás térnyerésével visszaszorult. A modern gondolkodás és eljárások ismételten lehetővé tették ennek az évezredes gyógymódnak az ismételt térnyerését, mind a természetgyógyászok, mind pedig a nyugati orvoslás körében.

A test, akár elő szervezet, akár élettelen, folyamatos energiakapcsolatban áll környezetével. Az elekromágnesen energia, a hő, a fény elnyelődik, majdan átalakul, és újfent felaszbadul. MInden kristálynak sajátságos rezgése van, melyek alacsony intenzitásúak, mégis érzékelhetően nagy hatásúak a szervezetre, mivel rezgésük folyamatos, és harmoniában van a természettel, az élő szervezetekkel.

 Miként hatnak?

Amikor a kristály elektromos energiamezeje érintkezésbe lép az emberi szervezettel, különböző hatásokat képes kifejteni.

- A test energiapályáján (meridiánokon) átáramolva fejti ki gyógyító hatását

- A csakrákat harmonikus működésre készteti

- A hormontermelő mirigyeket stimulálja

- Gyorsítja az anyagcserét

Általánosan alkalmazható:

-Fejfájás / Migrén

-Nőgyógyászati panaszok / Hormonális változások

- Meddőség

- Gyomor - bélrendszeri rendellenességek

- Ízületi problémák

- Idegrendszeri problémák

- Depresszió

Számos elváltozás , és probléma kezelésére hatékony, mivel a legtöbb szervi betegség lelki, pszichés eredetű, itt kell megtalálni a valódi okot, ha a cél valóban a gyógyulás, és nem a tüneti kezelés. Természetesen elengedhetetlen bizonyos betegségeknél a gyógyszeres kezelés, mely mellett a Tibeti kristálygyógyászat kiegészítő kezelésként alkalmazható, szelíd, mellékhatásoktól mentes gyógymódként!

MOXA ÉS VÁKUMTERÁPIA

A vákumkezelés illetve köpölyözés ősi gyógymódok közé tartozik, főként belső ázsia, Tibet és Mongil hagyományos orvoslás alapjain nyugszik.

Alkalmazásával a pangó vér eltávozik, megszüntetve a fájdalmakat, illetve úgy egyensúlyt hoz létre a szervezetben.  Megszabadítja a szervezetet a felhalmozódott salakanyagoktól, segítve ezzel a gyógyulást.

A bőrön vákumot hozunk létre felhevített kupával, melyet az adott területre helyezünk. Létezik hidegköpöly is, mely mechanikusan kiszivattyúzott levegővel képez vákumot a testen.

Javallatok:

Fájdalom csillapítására

Keringés javítása, kötőszöveti salakanyagok eltávolítása

Emésztőszervi problémáknál

Légúti megbetegedéseknél

Szépeszeti kezeléseknél, pl: narancsbőr

A test meridiánvonalain történő kezelés a szervezet mély rétegeiből is eltávolítja a káros salakanyagokat.

A MOXA

A moxibúció  égetéses eljárás, legalább olyan ősi mint az akupresszúra, vagy akupunktúra. A mondás is tartja: "Amit a tű nem gyógyít meg, meggyógyítja a Moxa! "

Nővényi anyag, általában Fekete Üröm , Havasi gyopár az összetevője, de kombinálják többféle gyógynövénnyel. Égetéskor a hőhatás kiválóan enyhíti a hideg típusú betegségeket. Javítja a keringést, energiát ad, feltölt, immunrendszert erősíti, energiahiányokra, krónikus betegségekre szintén alkalmazható.

 

 

                                         A BETEGSÉGEK LELKI HÁTTERE

Minden szervünk egy-egy csakra energetikai rendszere alá tartozik, ahol ha gát van, kihat az adott szervre, testrészre is. A pszicés és lelki élet zavarai, érzelmi problémák, elfojtások, feldolgozatlan élmények mind mind kihatnak, és ha tartósan fennállnak, megbetegíthetik a szervezetet. Alább néhány példát tüntetek fel:

ÁJULÁS: Jellemzően menekülés a valóságtól, az illető nem tud szembenézni reális helyzetével, problémival.

ALACSONY VÉRNYOMÁS: A személyes felelősség nagyon megterhelő számára, általában mindent idő előtt befejez, mert elfogy a kitartása

ÁLMATLANSÁG: Halálfélelem, feldolgozatlan érzelmi konfliktusok, megoldatlan helyzetek, félelem au ismeretlentől.

ARANYÉR: Bizonytalanság, nem találja a helyét a világban, rugalmatlan az életébe kerülő változásokkkal szemben.

ASZTMA: Belső félelem a tisztátalanságtól, a szeretet kezelése, általában önzéssel is összefüggésbe hozzák. Többet akar kapni, mint adni. Bűntudat.

BŐR: Védekezés. Elizolálódás, távolságtartás.

CUKORBETEGSÉG: Szeretettel kapcsolatos próblémák, nem tud beépülni, élete szerves részévé válni. Nagy az igénye a szeretetre, de nem tudja kezelni.

CSONTRENDSZER: A váz, a biztonság jelképe. Jellemrajz, szilárd, vagy rugalmas -e az illető.

DEPRESSZIÓ: MEnekülés a szembenézés elől, az aktivitás megterhelő számára.

EMÉSZTŐRENDSZER: Lelki szinten befogadás, elfogadás, rendszerezés képessége.

EPE: Elfojtott keserűség, bánat, feldolgozatlan düh, agresszív megnyilvánulások.

FÁJDALOM: MInden esetben figyelemfelhívás. Az érintett területtől függően lehet csoportosítani.

FOGAK, KÖRÖM : Agresszió, túlélés

HASI TERÜLET: Egzisztenciális problémák, beilleszkedés

LÁBAK: Előrehaladás, változásra való lépesség

MAGAS VÉRNYOMÁS: Megoldatlan érzelmi problémák, merev magatartás, aggodalom

MEGFÁZÁS, INFLUENZA: Távolságtartás a külvilággal szemben, senkit nem akar közel engedni magához

PAJZSMIRIGY RENDELLENESSÉGEK:

Alulműködés: Halálfélelmek, elzárkózás minden váltzoástól, kommunikációs problémák

Túlműködés: Stresszhatások nem megfelelő kezelése, nincs konkrét jövőkép

PIKKELYSÖMÖR: (Bőrbetegségek) : Külvilághoz való viszony, hárítás, félelem a valódi én megmutatásától, ezért páncélt képez

RÁK: Önkép. A sejt akként alakul, amilyennek az Ego tartja magát. terjeszkedik-e, pusztít-e. Szeretetproblémák, önfeladási problémák, elfojtott frusztrációk. Görcsös ragaszkodás.

SZÉKREKEDÉS: Elengedésse, odaadással kapcsolatos problémák. Méreganyagok felhalmozódása lelki szinten is.

TÜDŐ, LÉGZŐSZERVEK: Lelki emelkedettség állapota, a belső szabadság, önkifejezés, szeretet, kommunikáció.

VESE, KIVÁLASZTÓRENDSZER: Párkapcsolat (Minden páros szervnél) egyensúly, elengedés, megújulás, kiválasztás.

VÉR: A vér minősége jelzi az  Ego állapotát, és az életenergia áramlását.

Természetesen az itt feltüntetett problémák általánosságban értendők, egy-egy betegség felderítésére , diagnosztizálására szakorvosi vizsgálat is szükséges.

 A Kristályokkal történő kezelés számos itt fel nem tüntetett betegség kiegészítő kezelésére javallt.

 

Ha szeretné vitalitását, egészségét megőrizni, vagy ha energetikai rendszere már felborult, és megjelentek a betegség tünetei, kérem, keressen, hívjon bizalommal!

További szolgáltatások:

-Kum Nye tibeti jógaoktatás (Bővebben hamarosan itt a honlapomon...)

-Autogén tréning

és természetesen továbbra is:

Sorselemzés / Személyiségelemzés / Jóslás Tarot kártyával

 

Szilvia

 

Oldalmenü
Idézetek

"Az vagyunk, amit gondolunk. MIndaz, ami vagyunk, gondolatainkból táplálkozik. Gondolatainból építjük fel világunkat! " (Buddha)

Naptár