Németh Szilvia Ngawang Dolkar vagyok, sors és életútelemzéssel, spirituális tanácsadással és gyógyítással foglalkozom, Tarot, Symbolon , Cigány és Lenormande kártyákkal. Tibeti kristálygyógyászként, spirituális gyógyítóként célom, hogy a hozzám fordulók a lehető legpontosabb képet kapják életútjukról, személyiségükről, és egészségükről!

Buddhista szellemiséggel hiszek az együttérzés és az egyetemes szeretet gyógyító erejében, munkásságomra ezek az alapelvek úgyszintén jellemzőek.

Kedves látogatóim, barátaim, ügyfeleim!

2009. Szeptember 27.-ével hivatalosan képzett Tibeti kristálygyógyászként és Spirituális tanácsadóként is működöm, képzésem a Magyar Tudományos és Parapszichológiai Oktató és Kutatóintézet (Metafizikai Akadémia) keretén belül történt

Külön menüpontban olvashatnak látogatóim a Tibeti kristálygyógyítás lehetőségeiről, és kibővült szolgáltatásomról...

2010. márciusában sikeresen elvégeztem a tibeti - mongol hagyományos gyógyászat alapjain nyugvó moxa és vákumterápia tanfolyamot.

 

 A kezdetekről:

A 80'-as években, kisgyermekként találkoztam a Tarot kártyával először, egy ukrán származású jósnőnek Renata - nak köszönhetően.  Édesanyám munkahelyén találkoztam Renataval, Ő ajéndékozott meg az első, 22 lapos Tarotkártyával. Abban az időben Magyarországon még nem volt kapható nyomtatott példány, angol nyelven íródott.

Az ajándék pakli azonnal elvarázsolt, bár még olvasni nem tudtam, de a rajta lévő szimbólumok, rajzok, képek jelentését megérteni véltem.

Különös kapcsolatba kerültem a kártyával, örömmel nézegettem, tanulmányozgattam. Anélkül sugallt nekem mindig, hogy tisztában lettem volna a konkrét jelentésével, mélységével, hatalmával.

Volt néhány lap, melyet kiemelt figyelemmel tüntettem ki:

A HALÁL

A KIEGYENLÍTŐDÉS

A REMETE
A NAP

 

Ma már tisztában vagyok vele, miként irányított egy ébredező lelket az élet útján, és miként engedett betekintést a világ rejtett bölcsességeibe.

 

A későbbi évek:

Természetesem az elkövetkező években kevesebbet foglalkoztam a kártyákkal, a tanulmányainak szenteltem időmet, de a középiskolás éveimtől újra behatóan érdeklődni keztem, tanulmányozni , immár konkrétan a lapok jelentését, azt a bölcs igazságot, melyet magukban hordoznak, elsősorban személyes lelki fejlődésem érdekében.

Ezt kamatoztatom mások segítésében a sorselemzéssel, kártyavetéssel.

Igyekeztem elsajátítani minél több tudást, megismerni ezen felül különböző ezoterikus irányzatok tanítását, és szellemi iskolák által közvetített eszméket.

Aktívan foglalkozom a lelki és szellemi fejlődéssel, ezen felül autogén tréninggel és meditációs technikákkal is a test  - lélek - szellem harmóniájának megőrzése végett.

 

A Kártyák mélyebb jelentéséről, a Tarot menüpontban olvaszhatsz.

 

Személyes konzultációhoz az Elérhetőségeim menüpontban taláható telefonszámon, vagy emailcímen tudsz bejelentkezni.

Oldalmenü
Idézetek

"Az vagyunk, amit gondolunk. MIndaz, ami vagyunk, gondolatainkból táplálkozik. Gondolatainból építjük fel világunkat! " (Buddha)

Naptár